Varmepumper_Top

Varmepumper

Vi yder en ærlig og personlig service, der sammen med vores specialistviden i varmepumper, gør os til en særdeles professionel samarbejdspartner. Ønsker du rådgivning omkring hvilken løsning der er bedst for dig, står vi gerne til rådighed også hvis du mangler en serviceaftale på dit eksisterende varmepumpeanlæg.

Vi monterer og servicerer følgende varmepumper:

  • Luft til luft varmepumper
  • Luft til vand varmepumper
  • Jordvarme

Har du spørgsmål til ovenstående, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på montering eller servicering af varmepumper, er du velkommen til at kontakte os.

Forlæng levetiden på din varmepumpe – få en serviceaftale

En varmepumpe har brug for løbende servicering. Ligesom en bil kan varmepumpen, uanset mærke, holde længere hvis du får den serviceret løbende. Ved at opdage fejl på dit varmepumpeanlæg i tide, kan du undgå dyre reparationer i fremtiden, ved at få det fikset af en fagmand.

Vi anbefaler som minimum at du får tilset dit varmepumpeanlæg med et års interval, og det bedste ved det hele er, at du gennem vores varmepumpe service-aftale undgår selv at holde styr på hvornår det igen er tid til service. Vi kontakter dig, når det er ved at være tid til en ny service. Sammen aftaler vi så en tid, hvor vi kommer forbi og tilser dit varmepumpeanlæg.

Ring allered i dag, hvis du er interesseret i at høre mere om vores varmepumpeservice, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Priser på varmepumper hos Bjærre VVS

Ønsker du en pris på montering eller servicering af varmepumper, giver vi gerne et uforpligtende tilbud, der afhænger af mærket på varmepumpen. Dog ligger vores timeløn som udgangspunkt på 993,75 inkl. moms.

Kan vi hjælpe dig?