vvs installatør

VVS installatør

Har du brug for er pålidelig VVS installatør? VVS arbejdet er for det meste en af de mest komplicerede installationer i huset og derfor skal hovedparten af alt VVS-arbejde, ifølge lovgivningen, udføres af en autoriseret VVS-installatør. Bjærre VVS har autorisationen, og med mere end 15 år i branchen har vi erfaringen og kompetencen. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med de vvs løsninger du må have brug for. Om det er opsætning af sanitet, gulvvarme eller andre varmeinstallationer som fjernvarme, centralvarme, jordvarme og varmepumpeløsninger. Vi forlader ikke en VVS-opgave før du er tilfreds, og vægter kvalitet og god service højt i alle store, som små VVS-opgaver.

Vi udfører bla. følgende opgaver:

Kvalitet er vigtigt for os

Vi lever af vores kunder og kundetilfredshed, derfor er det vigtigt for os at aflevere installationer af høj kvalitet og være i løbende kontakt med vores kunder på større opgaver. Vi går op i at installationerne skal være “rigtige” første gang, det er til gavn for både dig og os. Vores medarbejdere er løbende under uddannelse, så vi kan sikre at de altid har den nyeste viden indenfor området.

Få dækket op til 150.000 kr. gennem TEKNIQ Garanti

Som en ekstra tryghed, er vi medlem af TEKNIQ Garanti. Garantiordningen er din sikkerhed, hvis du, mod forventning, er utilfreds over en VVS-ydelse. Garantien dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms.

Prisen på din VVS installatør

Få et uforpligtende tilbud ved at udfylde kontaktformularen, du er også velkommen til at ringe til os på telefon 70 34 56 64. Prisen på opgaven afhænger typisk af lokation, omfang og materialer, men tag udgangspunkt i en timeløn på 806,25 inkl. moms.

Få et uforpligtende tilbud

Installatør organisation

Vi er medlem af TEKNIQ, som er installatørernes organisation.
Du er som kunde dækket af TEKNIQ’s garantiordning. Læs mere om TEKNIQ Installatørernes Organisation her.