Badeværelse

Vi hjælper med nyt badeværelse og totalrenoveringer.

Badeværelse

Professionel og autoriseret VVS’er

Hos Bjærre VVS A/S står vi klar til at hjælpe dig med dit badeværelse uanset opgavens størrelse. Det vil sige, at vi både hjælper med mindre spjældopgaver, installation af nyt armatur men også større renoveringer og etablering af helt nyt badeværelse. Vi hjælper også gerne med VVS entreprise, hvis du har brug for det.

Vi er en virksomhed, som går højt op i kundetilfredshed, og vi har altid en tæt dialog med dig gennem forløbet – i særdeleshed når det kommer til etablering af badeværelser. Det er et rum der skal spille 100%, både i funktionalitet, men også i detaljen. Det er dig der skal bruge det hver dag, derfor er det vigtigt, at du er glad for det.

Kvalitet, service og gode resultater

Det vigtigste for os er, at du bliver glad for resultatet. Det kan vi kun opnå, hvis vi løbende har en tæt dialog med dig, når der skal tages vigtige beslutninger. Derudover kræver det også, at vi leverer et godt stykke håndværk, og at kvaliteten er høj.

Heldigvis sætter vi barren for kvalitet, service og gode resultater højt. Derfor kan du med ro i maven vælge os som din autoriserede VVS’er, når du skal have lavet badeværelse.

Derudover er vi medlem af TEKNIQ garantiordning, hvilket sikrer dig økonomisk, hvis noget, mod forventning, ikke er, som det skal være, når opgaven er færdig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os og indhent et tilbud

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne og ser på badeværelset inden, så vi kan tale om detaljerne, og derpå give dig et mere nøjagtigt tilbud.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, også hvis du har spørgsmål til os. Du kan ringe til os på telefon 70 34 56 64 eller skrive til os. Vores mail er kontakt@bjaerrevvs.dk, eller du kan udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe med dit badeværelse!