Varmepumper

Vælg en VE godkendt og professionel VVS installatør, når du skal have installeret ny varmepumpe

Varmepumper

Vi installerer ny varmepumpe hos dig

Med en varmepumpe har du mulighed for at spare helt op til 50% på din gasregning. Bjærre VVS A/S installerer vi både luft-til-luft varmepumper samt luft-til-vand. Vi er VE godkendte hvilket betyder, at du har mulighed for at søge tilskud hos Energistyrelsen.

Vi står altid klar med rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig og dine behov. Skal installationen foregå hurtigst muligt er det f.eks. en fordel at vælge luft-til-luft-løsningen, da den kan installeres på én dag.

Har du brug for et tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få en serviceaftale

Med en serviceaftale fra os behøver du ikke selv at holde øje med, hvornår det er tid til at udføre service på din varmepumpe. Den klarer vi. Jævnlig service forlænger levetiden, og forebygger risikoen for at du pludselig står overfor en dyr reparation.

Bjærre VVS A/S er medlem af TEKNIQ garantiordningen, hvilket for dig betyder, at du får en autoriseret VVS’er til at udføre installationen samtidig med, at du er økonomisk dækket ind ved fejlinstallationer eller mangler i forbindelse med opgaven.

Vi har mere end 20 års brancheerfaring og prioriterer den gode kundeoplevelse højt. Vi indleder altid en grundig dialog med dig, så vi altid er klædt på til at udføre opgaven med et godt resultat, du bliver glad for.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt din lokale installatør

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for et gratis og uforpligtende tilbud.

Med vores mere end 20 år i branchen har vi en masse erfaring og kompetent rådgivning i rygsækken, så vi kan give kompetent vejledning til de bedste løsninger.

Du kan kontakte os på 70 34 56 64 eller skrive enten til kontakt@bjaerrevvs.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.