Entrepriser

Lad os stå for VVS entreprisen – så er du sikret et godt resultat

Entrepriser

VVS Entreprise med dig i fokus

Hos Bjærre VVS A/S har vi mere end 20 års erfaring, og er derfor godt klædt på at stå for din VVS entreprise f.eks. hvis du skal have lavet nyt badeværelse. Vi har en stor håndfuld dygtige samarbejdspartnere over hele håndværkerbranchen, og sikrer dig derfor et godt resultat.

Gode resultater kommer sig af et tæt samarbejde med kunden. Det er vigtigt at vi kender til dine ønsker og behov, så resultatet også afspejles heraf. Det er trods alt dig der skal nyde godt af resultatet.

Vi står altid klar med kompetent vejledning under hele processen, hvis du f.eks. har brug for at vende hvilken løsning der er den bedste, eller bare har spørgsmål.

Bjærre VVS A/S er din fagmand

Bjærre VVS A/S er din lokale fagmand i Nordsjælland og hovedstadsområdet, og vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og holdbare løsningsforslag, hvis du har brug for det.

Vi er først selv tilfredse med en opgave, når vores kunder er. Derudover sætter vi barren for kvalitet og resultatet højt. Det er vigtigt for os at lave løsninger der holder i mange år.

Vi er medlem af TEKNIQ garantiordning. Når du vælger en VVS’er herfra, får du en autoriseret fagmand med kompetencerne i orden. Derudover er du dækket ind, hvis noget, mod forventning, ikke er, som det skal være.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag

Bjærre VVS A/S har stor erfaring med entrepriser. Skal vi også hjælpe dig? Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, og vi kommer også gerne ud og besigtiger opgaven inden.

Kontakt os på 70 34 56 64 eller skriv til vores mail kontakt@bjaerrevvs.dk. Du kan også udfylde vores vores kontaktformular, så kontakter vi dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!