Blikkenslager

Vi løser store og små opgaver inden for blikkenslagerarbejde

Blikkenslager

Kvalitet og god service til vores kunder

Hos Bjærre VVS A/S hjælper vi vores kunder i Nordsjælland og Københavnsområdet med store og små opgaver inden for blikkenslagerarbejde. Skal vi også hjælpe dig?

Vi har mere end 20 års erfaring og sætter en ære i udføre blikarbejde i højeste kvalitet og til aftalt tid. Derudover går vi meget op i relationen til vores kunder. Vi indleder altid en grundig dialog, så vi er sikre på, at resultatet også bliver derefter.

Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at give kompetent vejledning og løsningsforslag i forbindelse med opgaven. Vi tænker kreativt men stadig med blik for god kvalitet og holdbare løsninger, der ser pæne ud.

Blikkenslager til en enhver udfordring

Hos Bjærre VVS A/S udfører vi store som små opgaver inden for blikarbejde. Det kan f.eks. være:

  • Inddækning af kviste
  • Tagrender/nedløbsrør
  • Skorstensinddækning
  • Naturskifertag
  • Eternitskifertag
  • Falset tag

Bjærre VVS A/S er medlem af TEKNIQ. Det er en garantiordning, der sikrer dig som kunde. Skulle der være noget i vejen med det stykke arbejde du får udført, er du økonomisk dækket ind når det skal udbedres, hvis blikkenslageren er medlem af TEKNIQ.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Få et gratis tilbud

Som autoriseret VVS installatør står vi altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne ud og besigtiger din opgave, så vi kan give et mere præcist tilbud.

Vi har dig som kunde med under hele processen, og du er altid med i beslutningsprocesser m.m. så vi er sikre på, at du bliver glad for resultatet.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 70 34 56 64 eller send en besked til os enten via mail kontakt@bjaerrevvs.dk eller vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.