Fjernvarme

Vi installerer fjernvarme hjemme hos dig

Fjernvarme

Den gode løsning

Hos Bjærre VVS A/S hjælper vi med at installere fjernvarme ved renoveringer, nybyg eller hvis du blot ønsker en mere bæredygtig løsning end den, du har i forvejen. Vi kører primært ud i Nordsjælland og Københavnsområdet.

I rigtig mange tilfælde er det en fordel at få installeret fjernvarme, både fordi det ofte er en billigere løsning men også fordi den ofte er bedre for miljøet. Store dele af fjernvarmen er i dag baseret på grøn energi, og der arbejdes hele tiden på at gøre energien endnu grønnere.

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud. Kontakt os og hør meget mere om vores løsning.

Vi sikrer den højeste kvalitet

Hos Bjærre VVS A/S har vi mere end 20 års erfaring, og tilbyder altid kompetent vejledning og løsningsforslag til installationen. Vi sætter barren højt for kvalitet og service. Vi efterlader kun opgaver vi kan stå inde for og i øvrigt selv er fuldt tilfredse med. Vi møder altid vores kunder med et smil, og vi går højt op i at have en god dialog med dig inden vi går i gang, så vi er sikre på, at resultatet bliver, som du ønsker.

Som autoriseret VVS’er er vi medlem af TEKNIQ garantiordning. Når du vælger en VVS’er med denne garantiordning, er du økonomisk dækket ind, hvis der skulle opstå fejl eller mangler i forbindelse med installationen. Desuden er du sikret et kompetent og veludført stykke arbejde af en autoriseret VVS-installatør.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt din lokale VVS’er

Vi står altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud til dig, og vi kommer gerne ud til dig og inspicerer inden.

Som kunde er du altid med under hele processen i de opgaver, vi udfører. På den både kan både du og vi være sikre på, at du bliver glad og tilfreds med resultatet af vores arbejde.

Kontakt os og hør mere om installation af fjernvarme eller indhent et tilbud. Kontakt os på telefon 70 34 56 64 eller send os en mail på kontakt@bjaerrevvs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest.

Vi holder lukket i uge 29 og uge 30

X